Kirsten

Kirsten Kidans

Kirsten Derksen

Mijn naam is Kirsten Derksen, geboren op 22-01-1997 en sinds 2017 oprichter en eigenaresse van Dansschool Kidans – toen: Kidans. Toen ik in mijn eindexamenjaar van de HAVO zat (2015), wist ik het zeker. Ik volgde mijn gevoel en maakte de sprong om verder te gaan in het dansles geven aan kinderen. Met alleen mijn HAVO diploma op zak en vele meningen over het niet doorstuderen, sloeg ik een andere weg in dan mijn leeftijdsgenoten. Destijds had ik een bijbaantje bij een plaatselijke gymnastiekvereniging op zaterdagochtend, ik gaf streetdance aan jonge meisjes en wilde dit graag uitbreiden. Zodoende raakte ik met meerdere verenigingen in contact en gaf les waar ik maar kon.

Na een aantal jaar verdween voor mij de uitdaging en ik besloot om voor mezelf te gaan beginnen waarmee ik in alle vrijheid, mijn passie en bijhorende ideeën kon gaan uitwerken.

Nooit had ik gedacht dat ik een eigen dansschool zou gaan runnen. Nu, drie jaar later, zijn we gegroeid tot 20 dansgroepen verdeeld over 3 locaties in Dedemsvaart, Ommen en Zwolle en bieden we verschillende lessen op verschillende niveaus aan.

Door te zijn wie ik ben, te ondernemen vanuit gevoel en intentie is deze dansschool ontstaan en zal het zich door ontwikkelen. Het ondernemen maar vooral ook het geven van dansles en begeleiden van leerlingen is iets wat in mijn hart ligt en wat ik vanuit mijn hart zal blijven doen!